Prémium saját termékek
Mézes-áfonyás kolbász
A mézes áfonyás kolbásszal 2017-ben a 21. csabai Kolbászfesztiválon, Érd színeiben indulva, 1000 csapat közül sikerült elnyerni a különdíjat. A különleges kolbász, bükkfán füstölt sertéshúsból készül, amelyet kalocsai paprikával, méz-zamatos fűszerkeverékkel, aszalt áfonyával, konyhasóval, friss fokhagymával fűszerezünk. Igény esetén választható grill és sütnivaló kolbász formájában is. Természetesen tartósítószert nem tartalmaz.
Tokaji aszúban érlelt kolbász
Tokaji aszúban áztatott csikós kolbásszal 2016-ban a 20. csabai Kolbászfesztiválon 60. Ongai Lókötők színeiben indulva, 750 csapat közül 5. helyezett járó különdíjat sikerült elnyerni. A kolbász sertés és marhahúsból készül. A paprika nélküli szalonnát kockára vágjuk, befűszerezve pihenni hagyjuk egy napot, utána daráljuk. Végül tölgyfán füstöltjük. Igény esetén választható grill és sütnivaló kolbász formájában is. Természetesen tartósítószert nem tartalmaz.
Fűszeres tepertő
A különleges fűszerezésű tepertőnk 2014-ben a IV. Ónodi Böllérfesztiválon elnyerte az első helyezését, a többszörös világbajnok mesterszakács, Benke László által zsűrizett versenyen. A tepertő nagy kockára vágott hasalja szalonnából készül, amit saját készítésű fűszereinkkel melegen fűszerezünk. Megrendelés esetén a rendezvény helyszínén frissen sütve tálaljuk.
Házi finomságok svédasztalon
- disznósajt
- rakott nyelv
- parasztmájas
- abált szalonna
- paprikás főtt fej
- füstölt szívsonka
- paprikás szalámi