![Image](/images/2018/11/14/yellow_line.png)
Disznóvágás
![Image](/images/2018/11/14/yellow_line.png)
A disznóvágás rendkívül jó alkalom, hogy a család, barátok, munkatársak összejöjjenek és kellemes beszélgetések közepette közösen készítsék el a rendkívül ízletes májas és véres hurkát, kolbászt, toros káposztát, abált szalonnát.
Nem számít, hogy a résztvevők ismerik-e a disznóvágás, húskészítés fortélyait, mivel személyes és aktív jelenlétemmel és három évtizedes tapasztalatommal, teljes körű felszerelésemmel biztosítom, hogy minden rendben menjen.
A közösen elkészített ételek ízletesebbek, hiszen a saját készítésű ételben benne van az is, amit azáltal teszünk hozzá, hogy mi készítjük el. Ne felejtsük el azt sem, hogy bár manapság ritka, a frissen elkészített hústermékekhez tartósítószert nem használunk, ezáltal pontosan tudjuk azt, hogy mit eszünk.
A disznóvágás alkalmával kellemesen pálinkát fogyasztva beszélgethet vendégeivel, azaz csak azzal kell foglalkoznia, hogy jól érezze magát, a vendéglátói kötelezettségeket bízza csak rám!
Amennyiben a disznóvágást nálam a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszón (Miskolchoz közel) rendezi, igény szerint szállást is tudok az eseményhez biztosítani!
A disznóvágáshoz igény szerint egyedi feliratos (Pl. I. Családi Disznóvágás 2011.) pólót, kötényt, pálinkatartót, sapkát készítettek, amely az eseményt követően is szép emlék marad. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!
![Image](/images/2019/02/18/disznovagas266.jpg)
Minta csapatépítő program
Disznóvágás: 1db 130kg-os sertés
Hagymásvér, tojásos velő, kolbász,
Savanyúság, kenyér,
Vörös forralt bor, tea
Orja leves csigatésztával, főtt hús, zöldségek
Fokhagymás pecsenye
Burgonya, savanyúság
Rétes: meggyes, túrós, mákos
Svédasztalon:
Hurka, kolbász, kenyér, mustár
1 kg hurka
1kg kolbász
Tepertő
Programok:
7:30 - Gyülekező: Tangó harmonikás élő zenés fogadtatás
8:00 - disznó szúrása, perzselése, tisztítás
- fogó pálinka kóstolás: meggy, vilmoskörte, szilva
- pogácsa
10:00 - Reggeli
11:00 - Sertés darabolása, belsőség főzése
12:00 - kolbásztöltés, zsírsütés
14:00 - Ebéd + élőzene Szinti Pintér
15:00 - hurkatöltése, főzés
- abált szalonna, pörc, paprikás főtt fej készítés
17:00 - Vacsora
A dolgos kis csapat által elkészített finomságok svédasztalon.