Image

Disznóvágás

Image

A disznóvágás rendkívül jó alkalom, hogy a család, barátok, munkatársak összejöjjenek és kellemes beszélgetések közepette közösen készítsék el a rendkívül ízletes májas és véres hurkát, kolbászt, toros káposztát, abált szalonnát.
Nem számít, hogy a résztvevők ismerik-e a disznóvágás, húskészítés fortélyait, mivel személyes és aktív jelenlétemmel és három évtizedes tapasztalatommal, teljes körű felszerelésemmel biztosítom, hogy minden rendben menjen.

A közösen elkészített ételek ízletesebbek, hiszen a saját készítésű ételben benne van az is, amit azáltal teszünk hozzá, hogy mi készítjük el. Ne felejtsük el azt sem, hogy bár manapság ritka, a frissen elkészített hústermékekhez tartósítószert nem használunk, ezáltal pontosan tudjuk azt, hogy mit eszünk.

 

A disznóvágás alkalmával kellemesen pálinkát fogyasztva beszélgethet vendégeivel, azaz csak azzal kell foglalkoznia, hogy jól érezze magát, a vendéglátói kötelezettségeket bízza csak rám!

Amennyiben a disznóvágást nálam a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszón (Miskolchoz közel) rendezi, igény szerint szállást is tudok az eseményhez biztosítani!

 

A disznóvágáshoz igény szerint egyedi feliratos (Pl. I. Családi Disznóvágás 2011.) pólót, kötényt, pálinkatartót, sapkát készítettek, amely az eseményt követően is szép emlék marad. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!

Image

Minta csapatépítő program

Disznóvágás: 1db 130kg-os sertés

Hagymásvér, tojásos velő, kolbász,

Savanyúság, kenyér,

Vörös forralt bor, tea

Orja leves csigatésztával, főtt hús, zöldségek
Fokhagymás pecsenye
Burgonya, savanyúság
Rétes: meggyes, túrós, mákos

Svédasztalon:

Hurka, kolbász, kenyér, mustár

1 kg hurka

1kg kolbász

Tepertő

Programok:

7:30 - Gyülekező: Tangó harmonikás élő zenés fogadtatás

8:00 - disznó szúrása, perzselése, tisztítás

  • fogó pálinka kóstolás: meggy, vilmoskörte, szilva
  • pogácsa

10:00 - Reggeli

11:00  -  Sertés darabolása, belsőség főzése

12:00 - kolbásztöltés, zsírsütés

14:00 - Ebéd + élőzene Szinti Pintér

15:00 - hurkatöltése, főzés

  • abált szalonna, pörc, paprikás főtt fej készítés

17:00 - Vacsora

A dolgos kis csapat által elkészített finomságok svédasztalon.

Tóth Imre Ökörsütő mester | [email protected] | +36 20 427 5919 | Látványsütés.hu